cyklister.jpg

Referencer

Privatøkonomi, billedkunst, konferencer, software, you name it. Jeg har erfaring - og glade kunder - fra mange brancher.

 
gul_stjerne_håndtegnet_testimonials.png

" Lotte har en fantastisk evne til at skabe levende og inspirerende tekster med en kant - og det ofte ud af et svært eller utilgængeligt materiale. Samtidig er hun med sin sprudlende energi god til at knytte relationer og drive projekter fremad."


Ole Kassow, Stifter, Cycling Without Agegul_stjerne_håndtegnet_testimonials.png

" Hun er en skarp og velovervejet analytiker, der tør tænke stort. Samtidig er hun utroligt kreativ, og det er legende let for hende at generere idéer og engagere andre i dem. Blandt andet fordi hun kan tale med alle slags mennesker, og har en udpræget humoristisk sans. "


Charlotte Prang, Creative Director, Playscapes Denmark

gul_stjerne_håndtegnet_testimonials.png

" Hvis du mangler en, der sparker fremragende text afsted og ikke drikker kaffe, så tag fat i Lotte! Kæmpe varm anbefaling herfra (og bag i køen, ikk ...) :D " 

Rikke Gregers, Design og Marketing, Ditmer

gul_stjerne_håndtegnet_testimonials.png

" Lotte arbejder struktureret og hurtigt. Skriver i et let og ligetil sprog, som med humor og klarhed tiltaler mange." 


Rune Mai, CEO & Cofounder, Nordic API Gateway

gul_stjerne_håndtegnet_testimonials.png

" Jeg har oplevet Lotte som en dygtig og engageret facilitator, ved bl.a. workshops og events. Samtidig er hun god til at skabe et trygt rum, hvor alle kan deltage. Hun bidrager med god energi, der smitter."

Karina Morsing, Digital Communication & Customer Experience, Systematic

gul_stjerne_håndtegnet_testimonials.png

" Lotte er både fabelagtig dygtig og kugleskør - kort sagt en fantastisk samarbejdspartner. Hun er super skarp til at koble de strategiske linjer med skæve indfald og ideer, der skaber synlighed og får kernefortællingen ud over rampen. "


Tobias Egmose, Chief Advisor, Campfire & Co.