Wolf Tattoo

Branding

Hvem er du, og hvad vil du? Det hele starter med hvorfor.
Herefter kommer det hårde benarbejde - og det laver jeg.

 
IMG_0226.jpg

Kernefortælling

Spild ikke tiden på halve budskaber

Branding er konstant historiefortælling og tilsmagning af dine budskaber. Når du fortæller tydeligt om den værdi, du bringer til bordet, er det lettere at skære alt andet fra. Det er brutalt vigtigt. 


Jeg hjælper dig med at blive knivskarp på din kernefortælling, og skaber kommunikationsstrategier der fortæller om din værdi og skaber omsætning.

Ballerinas

Konsistens

Opfør dig ordentligt

Dit brand er den samlede sum af alt, hvad du foretager dig eksternt - og internt i virksomheden. Gode kundeoplevelser foregår alle steder, på alle tidspunkter, når du interagerer med verden.


Jeg skaber en personlighed for dit brand, som er genkendelig, konsistent og særegen - så du skiller dig ud på den gode måde.

Dog Listening

Kommunikation

Fortæl, men lyt mere

Når man er begejstret - for sig selv eller sin virksomhed - begår man ofte den fejl at fortælle for meget om sig selv. Det er vigtigere at lytte til sine omgivelser.


Jeg hjælper dig med at udvikle 'dine ører', så du ikke marinerer for meget i egen sovs. Jeg udvikler processer for kommunikation, kundekontakt og marketing, så de viser verden hvad dit brand står for.